Voor wie

Life Quality - aanwijzingen oefening met vrouw

kwalitatief leven

Voor wie is lifestyle coaching relevant? Iedereen die zijn leefstijl wil veranderen en gemotiveerd is om zijn doel te bereiken, is welkom voor een intakegesprek. De naam Life Quality zegt het al: Kwaliteit van leven. Dat staat bij ons centraal. Dus balans vinden in alles wat in het leven op je afkomt.

De trajecten zijn bedoeld voor jong (minimaal 16 jaar) en oud, met of zonder een medische aandoening. In de praktijk bij ons zullen we ons uiterste best doen om je zo veel mogelijk op je gemak te laten voelen. Op deze manier komen onze klanten met plezier terug voor het volgende consult of een ander traject.

vraag een vrijblijvend gesprek aan

Maak vandaag al de start met je nieuwe leefstijl. Klik hieronder op de link voor je aan te melden voor een gratis intakegesprek. Of klik rechtsonder in beeld op de telefoon button om meteen telefonisch een afspraak te maken.

Persoonlijk advies

Een advies op maat is bij Life Quality erg belangrijk en daarom is een 1-op-1 gesprek de eerste stap waar geluisterd wordt naar de wensen en voorkeuren. Bij het samenstellen van een traject met de klant wordt dan ook zo veel mogelijk rekening gehouden met de kwaliteiten maar ook met de belemmeringen van de klant.

Dankzij de gediplomeerde achtergrond en ervaring van de coach, kan er samen met de klant een goed plan worden opgesteld dat bij jou past. We streven ernaar om jouw persoonlijk doel in zo’n kort mogelijke tijd te bereiken, maar wel op een tempo dat realistisch is voor jouw situatie.

gewichtscontrole

Afvallen zonder dieet, shakes of honger gevoel

Gewicht bijkomen is voor veel mensen geen enkel probleem, maar niet voor iedereen. Tevens vinden velen het lastig om gewicht kwijt te raken en te houden. Tijd is een boosdoener waar we allen tegenwoordig mee te maken hebben. Hierdoor gaan steeds minder mensen koken of verse producten in huis halen.

Bij Life Quality wordt rekening gehouden met het tijdsschema van de klant. Dit betekent dat het ontbijt, de lunch, het diner en eventueel tussendoor wordt afgestemd op de tijd die de klant kwijt wilt zijn. Dus weg met die kant-en-klaar maaltijden, afvalshakes, fatburners, gainers en andere onzin. 

Voeding bijhouden met of zonder app

Voorkeuren, allergieën en intoleranties worden genoteerd. Hier wordt rekening mee gehouden bij het samenstellen van je voedingsadvies. Geen crash-dieet of shakes, maar voldoende voedingsrijke maaltijden dat nodig is om sneller je doel te bereiken. Met of zonder app, een uitgeprint eetschema of via de desktop. Dit zijn allemaal mogelijkheden om je voeding bij te houden.

We hebben meer dan 1800 recepten voor je klaarstaan die voor jou als persoon op maat worden aangepast inclusief wekelijkse en/of dagelijkse boodschappenlijsten. Je kunt bij elk gerecht de bereidingswijze zien. Zelfs kun je gezinsleden/gasten toevoegen zodat je weet welke hoeveelheid juist is en nooit meer te veel hoeft te koken. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijker kan?!

BMI & BMR berekenen

Als je wilt weten of jouw gewicht gezond is, kun je de onze BMI calculator invullen. Dit is een waarde die iets zegt over je gewicht ten opzichte van je lengte. Tevens is het mogelijk om te berekenen hoeveel kcal jij verbrandt in rust. Dit kun je berekenen door onze BMR calculator in te vullen.

Contact Formulier

Aanvraag succesvol

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.