Voedingsadvies

Het is heel belangrijk dat je de juiste voeding nuttigt. Voeding is in onze ogen een aandachtspunt die vaak nog wordt onderschat. Het komt nog te vaak voor dat mensen overdag trainen in de sportschool en zich vervolgens met verkeerde voeding volproppen. Gezonde en afwisselende voeding is essentieel om je doelstelling te behalen.

Een stuk bewustwording is hierbij heel belangrijk. Veel mensen weten nog steeds niet wat gezond en ongezond is of welke producten in welke hoeveelheid nodig is om jouw persoonlijk doel te bereiken.

Wil je de ‘coronakilo’s’ kwijt? Ben je pas bevallen van een kind? Of wil je juist aankomen in gewicht omdat je ondergewicht hebt of meer spiermassa wilt opbouwen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Life Quality maakt gebruik van een online voedingsprogramma die je via een app, je laptop of computer kunt volgen. Je ontvangt wekelijks een nieuwe voedingsschema voor 7 dagen die precies aangeeft wat je het beste kunt eten afgestemd op jouw lichaam en jouw doelstelling. Ook bestaat er de mogelijkheid om zonder app advies te krijgen waarbij we gaan werken vanuit jouw huidig voedingspatroon. Vervolgens gaat Life Quality 1 op 1 alle handvaten toereiken die nodig zijn om het door jou bepaalde doel te bereiken.

Maak NU vrijblijvend een afspraak via deze link.