Recensies

Ik begon er best sceptisch aan. Moest ineens best veel brood eten mét halvarine. En 5 eetmomenten per dag. Heb er 2en1/2week over gedaan om alles op te krijgen. Door de goede begeleiding van Maurice ben ik het blijven proberen en heb ik het volgehouden. Via app was hij ook altijd bereikbaar. Heel fijn. Resultaat na 5 weken was min 4,8kg! en dat door meer te eten. Ik vindt het een heel prettig systeem. Wat goed vol te houden is. Mede door de persoonlijke professionele goede begeleiding van Maurice.
Dank je wel Maurice.
Van sceptisch naar overtuigd.
Een levenswijze die echt vol te houden is.

Sophie Soudant

 

De eerste 10 kilo zijn eraf, dank zij Maurice.
Vakkundige uitleg van zijn programma in het intakegesprek en ook daarna fijne en duidelijke communicatie over de voortgang. Hij is geïnteresseerd hoe het gaat, hij motiveert en stuurt je verwachtingen bij of is er ook een manend woord. Maurice is vriendelijk, correct en duidelijk, doet alles wat een goede coach doet en blijft je bijstaan.

Door de dagelijkse voedingsplan was het afvallen een heel stuk makkelijker.
Het was ruim voldoende, afwisselend, simpel en snel te maken en bovendien lekker.
In de weken leerde ik anders naar voeding te kijken en bewuster te eten.

Voor de afgelopen tijd mijn hartelijke dank Maurice en nu verder naar het eindresultaat. Op deze manier houd ik het nog wel een tijd vol.

Marjo van Koningsbrugge

 

hoi ik was erg sceptisch ik kwam al met ik wil mijn terrasjes uiteten en sociale dingen niet op geven. ik zei ook nee sporten heb ik ook een hekel aan. ik wist dat ik iets moest doen en probeerde dit dan ook áltijd zelf . maar dit werkte niet echt. de drempel om te gaan naar een gespecialiseerd iemand was dan voor mij erg hoog want ik dacht jip nu moet ik alles opgeven en mag ik niks meer .maar na een gesprek en de eerste week achter de rug was ik positief verrast. ik moest meer eten mijn voeding was op mij afgestemd wat ik lekker vond en er was ook nog ruimte voor terras uiteten enz ik ben nu al 8 kilo kwijt en ben zo blij mijn doelstelling is zelfs bijgesteld. ik voel me veel fitter en heel veel kleine ongemakken zijn verdwenen . ik blijf nog wel even bij Maurice want dadelijk op gewicht blijven is ook een uitdaging voor mijn. twijfel je ga gewoon eens langs en ervaar wat ik heb ervaren

gr vivian

 

Maurice is zeer professioneel en deskundig. 👍🏻Samen met mijn man hebben we voedingsadvies gekregen. Onze levensstijl hebben we aangepast met een fantastisch resultaat, mijn man -12kg en ikzelf -9kg. 💪🏻Maurice is de juiste persoon om je te begeleiden en te coachen. Hij heeft veel kennis, stuurt bij en motiveert je om het vol te houden. Wij bevelen Maurice van harte aan.

Lisanne en Maurice Hendrix

 

Een aanrader……….
Ongeveer 2 jaar heb ik groepstrainingen gevolgd onder de bezielende leiding van Maurice. Hij heeft zijn lessen goed voorbereid en zorgt voor voldoende afwisseling. De ene keer werk je aan je conditie en een andere keer ligt de focus op een bepaalde spiergroep. Zodoende train je het hele lichaam. Maurice houdt rekening met de mogelijkheden van eenieder en past zijn les aan wanneer je ergens hinder van hebt. Na een les heb je absoluut het gevoel dat je goed bezig bent geweest. De stimulerende woorden van Maurice dragen daaraan bij. Voor wie een sportief doel wil behalen, grijp je kans!

Niek Geelen

 

Ik vond de feedback van Maurice als coach prima.
Maurice heeft mij goed begeleid tijdens deze periode. Zowel op eetvlak maar ook een stuk op privé gebied. Zijn tip en advies m.b.t. NLP heeft geresulteerd dat ik een twee daagse cursus ga volgen.
Daarnaast heeft Maurice mij duidelijkheid gegeven dat bewegingen zo belangrijk is: 10.000 stappen per dag. Dus ik wandel zelf nu ook veel meer met de honden. Ben mij hiervan meer bewust geworden.
Inmiddels ben ik afgevallen. Ik kan het traject zeker een ander aanbevelen.

Ankie Erens

 

Vanaf dag 1 tot en met de laatste dag en zelfs in de toekomst kan ik met vragen terecht.
Mijn eerste streven van 5 kilo afvallen zijn het er meer dan 10 geworden. Vetpercentage en BMI zijn nu op norm.
Het geeft me de kracht om zelfstandig door te gaan, maar zeker ook om mijn eetpatroon aan te passen en op gewicht te blijven.
Deze manier van afvallen kan ik iedereen aanbevelen die erover nadenkt om af te vallen. Niet denken maar DOEN. Bij de meeste diëten heb je honger en houd je het niet lang vol. Deze manier geeft je een goed gevoel van: ik krijg alle vitaminen binnen en eet gezond en lekker.
Fijn dat er naar de persoon wordt gekeken, wat vind je wel en niet lekker.
en ja het klopt
ELK PONDJE GAAT DOOR HET MONDJE
Maurice nogmaals bedankt voor alles en succes voor de toekomst.
Van mij krijg jij als begeleider een dikke 10!!!

Liliane Ploem

 

De afgelopen 12 weken heb ik het Fit4anyone Body Support Voedingsprogramma gevolgd. Na heel veel uitgeprobeerd te hebben, was dit eindelijk eens een eetpatroon dat voor mij werkte! Ik heb heel gevarieerd gegeten en heb nooit echt last gehad van een hongergevoel. Ik at voor mijn gevoel heel veel maar viel toch af, daar moest ik in het begin wel even aan wennen.
Dankzij de super begeleiding, die voor mij de afgelopen 12 weken compleet heeft gemaakt, ben ik 10 kg afgevallen, waardoor ik zelfs meer dan mijn doelstelling ben afgevallen.
Een aanrader voor iedereen!
Nogmaals bedankt voor je support.

Resi Maas

 

Het hele traject is mij heel goed bevallen. Niet alleen ben ik het gewenste aantal kilo’s afgevallen (8) maar heb vanaf week 1 ook meer energie gekregen. Het is een levenstijl geworden waarbij ik gezond eet en geen hongergevoelens heb, al blijft er natuurlijk af en toe “trek”.
Ik beveel je zeer zeker aan! Je luistert naar mijn wensen, denkt mee als ik ergens tegenaan loop, bent kritisch en stimuleert.
Ook reageer je snel op vragen/opmerkingen zodat ik het gevoel had het “samen” te doen.
Kort samengevat: ik zou het zonder bedenkingen weer doen!

Rilly Smeets

 

Via de sportschool ben ik in contact gekomen met Maurice. Na diverse soorten en varianten dieet geprobeerd te hebben met een jojo effect als resultaat stond ik wel open voor een gesprek.
De intake verliep duidelijk en prettig en binnen enkele dagen volgden de eerste recepten per mail. De duidelijke boodschappenlijst zorgt dat je snel alles kan vinden tijdens het boodschappen doen.
Het wekelijkse contact na het weegmoment verliep goed en indien nodig paste Maurice de recepten aan. De recepten zijn ruim voldoende afwisselend en zelfs met voorkeuren wordt rekening gehouden.
Ik heb meer gegeten dan ik normaal deed en had zeker geen honger gevoel. Ook over het resultaat ben ik zeer tevreden, ongeveer 14 kilo in 12 weken!
Verder kan ik het alleen maar iedereen aanraden.

Robert Haan

Overtuigd? Maak NU vrijblijvend een afspraak via deze link en zie wat wij voor jou kunnen betekenen!