Personal Trainer

Training onder begeleiding van een personal trainer gecombineerd met voeding
Personal training
Life Quality blijft constant tijdens trainingen de kwaliteit van bewegen prioriteren. De aandacht ligt niet bij de kwantiteit (een zo hoog mogelijk gewicht van A naar B verplaatsen) maar bij de kwaliteit van bewegen. Hierbij is een juiste techniek essentieel. Dit staat in iedere training centaal en niet alleen om blessures te voorkomen, maar ook om beter te trainen. Life Quality maakt de klant bewust van wat hij of zij traint om het doel sneller te bereiken en hierdoor ook in de eventuele eigen trainingen te kunnen toepassen.

Daarnaast zijn aspecten zoals omvang, intensiteit, rust en ‘ time under tension’ heel belangrijk om tot een juiste trainingsprikkel te komen.
Het is mogelijk om personal training in Born en in Obbicht te krijgen. De locatie in Born is een grote fitness waar je gebruik kunt maken van een breed aanbod aan faciliteiten om goed te kunnen trainen.

Om je doel te bereiken is gezonde en afgestemde voeding essentieel. Als je personal training bij ons afneemt, krijg je voeding er bij. We hebben indien gewenst ook voor jou een super handige app ontwikkeld om je nóg beter te begeleiden. Vraag meteen je GRATIS intake en/of proeftraining aan via het contactformulier!

Duo training
Het geen wat Life quality 1-op-1 aanbiedt, kan ook met z’n 2e gedaan worden. Dit helpt vaak als extra stimulatie voor elkaar. De klanten motiveren elkaar om harder en beter te trainen. Echter wordt hier de aandacht van de trainer verdeeld over 2 personen.

Personal-group training
Personal group training is trainen in een klein groepje met als doel elkaar te stimuleren om te blijven bewegen. Dit is uitermate geschikt voor mensen die erg houden van “sociaal sporten”. Als deelnemer wil je niet onder doen aan een ander, dus doe je vaak door de social druk net dat beetje extra dat alleen niet gedaan wordt. Aandacht van de trainer wordt in deze vorm over meerdere personen verdeeld.

Dansles
Individueel of met een aantal personen. Allerlei soorten dans is mogelijk. Van Salsa tot samba. Onze trainer heeft in het verleden in de hoogste klasse van Nederland gedanst en weet zijn passie ook op jou over te brengen. Verschillende latindansen kunnen zowel op basis niveau als op gevorderd niveau worden aangeleerd. Ook ervaring in openingsdansen, ideaal om een toekomstig bruidspaar cadeau te doen!

Maak NU vrijblijvend een afspraak via deze link.