Personal Trainer Sittard-Geleen

Training onder begeleiding van een personal trainer gecombineerd met voeding

Personal training

Life Quality blijft constant tijdens trainingen de kwaliteit van bewegen en persoonlijke aandacht prioriteren. De focus ligt niet op de kwantiteit (een zo hoog mogelijk gewicht van A naar B verplaatsen) maar op de kwaliteit van bewegen. Hierbij is een juiste techniek en luisteren naar de behoefte van de klant essentieel. Dit staat in iedere training centraal om beter te trainen en maatwerk te kunnen leveren.

Life Quality maakt de klant bewust van wat hij of zij traint en op welke manier dit gedaan moet worden om het doel sneller te bereiken. Vervolgens kan dit ook in de eventuele eigen trainingen worden toegepast. Daarnaast zijn aspecten zoals omvang, intensiteit, rust en ‘ time under tension’ heel belangrijk om tot een juiste trainingsprikkel te komen.

Het is mogelijk om op verschillende plekken personal training te krijgen. Dit kan in Buchten en in Obbicht. De locatie in Buchten is in samenwerking met Actief! Fystiotherapie. Tenslotte is de personal training in Obbicht gericht op persoonlijke aandacht en privacy. Dit allemaal onder begeleiding van een: Personal Trainer Sittard-Geleen.

Om je doel te bereiken is gezonde en afgestemde voeding essentieel. Als je personal training bij ons afneemt, krijg je voeding er gratis bij! We hebben indien gewenst ook voor jou een super handige app ontwikkeld om je nóg beter te begeleiden. Vraag meteen je vrijblijvende intake en/of proeftraining aan via het contactformulier!

Duo training

Het geen wat Life quality 1-op-1 aanbiedt, kan ook met z’n 2e worden gedaan. Dit helpt vaak als extra stimulatie voor elkaar. De klanten motiveren elkaar om harder en beter te trainen. Echter wordt hier de aandacht van de personal trainer verdeeld over 2 personen.

Personal-group training

Personal group training is trainen in een klein groepje met als doel elkaar te stimuleren om te blijven bewegen. Dit is uitermate geschikt voor mensen die erg houden van “sociaal sporten”. Als deelnemer wil je niet onder doen aan een ander, dus doe je vaak door de social druk net dat beetje extra dat alleen niet wordt gedaan. Deze trainingen vinden vast en zeker ook bij jou in de buurt plaats. De Personal Trainer Sittard-Geleen verzorgt namelijk personal Group training in Obbicht, Born, Urmond, Buchten en omstreken.

Vraag NU vrijblijvend een intakegesprek aan via deze link.