Reviews

Life Quality - Oefening klimrek klantervaring

Klantervaringen

Op deze reviewpagina vind je beoordelingen van onze klanten. Life Quality staat voor persoonlijke aandacht en resultaatgerichte dienstverlening.

Lees hieronder de beoordelingen en ontdek wat anderen over Life Quality zeggen. We zijn pas tevreden als de klant tevreden is.

vraag nu je gratis intakegesprek aan

Maak vandaag al de start met je nieuwe leefstijl. Klik hieronder op de link voor je aan te melden voor een gratis intakegesprek. Of klik rechtsonder in beeld op de telefoon button om meteen via whatsapp een afspraak te maken.

Reviews

wilma hylkema
wilma hylkema
2022-09-21
Hele fijne begleiding en advies voor een gezondere leefstijl. Een echte aanrader. Maurice heeft mij heel goed gestimuleerd en geholpen mijn doel te bereiken. Wilma zal het aan anderen doorgeven.
Mo Winthagen
Mo Winthagen
2022-08-24
Goede tips en begeleiding gekregen op gebied van voeding en bewegen. Maurice is altijd goed voorbereid, luistert goed en vraagt door. Ook via de email een aantal keren oa recepten ontvangen die goed toepasbaar en haalbaar zijn. Aanrader dus!
Anja Timmers
Anja Timmers
2022-07-11
Mijn doelstelling was fitter worden, meer energie en 10 kg afvallen zonder dat er een tijdsdruk aan vast zat. Maurice heeft me geleerd dat afvallen gepaard kan gaan met gezond en lekker eten! Zijn fijne manier van communiceren en de vele tips kan ik iedereen aanbevelen!
Sanne Lijesen
Sanne Lijesen
2022-06-07
Na een druk jaar, waarbij de focus niet op voeding en sporten lag, wilde ik de draad weer oppakken om gezond te eten en strakker in pak te worden. Maar hoe doe ik dat nou eigenlijk? Maurice heeft me daar onwijs goed bij geholpen en gecoacht om mijn gewenste doel te behalen. Waar ik eerst erg zoekende was in wat de juiste keuzes waren, heeft Maurice mij op een gemakkelijke en leuke manier wegwijs gemaakt in mijn nieuwe lifestyle. En het mooie daarvan was, dat het niet eens lastig bleek te zijn om het vol te houden. Wat mij betreft is de begeleiding van Maurice dan ook een absolute aanrader!
Sylvia Walraven
Sylvia Walraven
2022-06-02
Na vele pogingen en diverse methodes om gewicht te verliezen, ben ik op 7 maart 2022 gestart bij Life Quality met voedingscoach Maurice. Life Quality maakt gebruik van de Vytal App. Na een intakegesprek heeft de coach voor mij (en mijn doelstelling) een persoonlijk profiel aangemaakt in de App. Hiermee heb ik een heel goed inzicht in wat ik precies aan voedingsstoffen (%koolhydraten, %vetten, %eiwitten) en Kcal. binnen krijg. Gedurende een traject van 12 weken heb ik onder begeleiding van de coach anders leren eten. Verrassend genoeg eet ik vaak zelfs meer dan voorheen. Een goede balans in eten is heel belangrijk. Tijdens het traject houdt de coach niet alleen je gewicht in de gaten, maar ook je lichaamsvet, vocht en spieren. Zodat alles in goede balans blijft. Inmiddels ben ik 12 weken verder en ben 8 kg. aan gewicht kwijt. Ik ga hier vol motivatie mee door, want ik heb nog een hele weg te gaan voordat ik mijn doelstelling bereikt heb. Life Quality is zeker weten een aanrader!!
Richard Wesche
Richard Wesche
2022-04-01
1 januari, de dag van de goede voornemens. In een eerder stadium is er knie artrose ontdekt maar door mijn leeftijd was een knie prothese nog niet aan de orde. Wel werd mij geadviseerd om aan mijn gewicht te werken en daarbij mijn bovenbeen spieren op te trainen om zodoende mijn knie te kunnen ontlasten. Maar hoe doe je dat als je zeer onregelmatig werkt? Op internet zag ik Maurice Ronda (Life Quality) langskomen en al snel ontdekte ik dat Maurice mij wel eens kon helpen bij mijn goede voornemen. Op 4 februari had ik mijn eerste afspraak en na het voorleggen van mijn wensen, zijn we snel aan de slag gegaan. 7 weken later ben ik al 7 kilo afgevallen, ben ik veel energieker en kan ik weer starten met het optrainen van mijn bovenbeen spieren en dat allemaal door meer te eten. Ik ga nog even door en hoop dat ik een operatie aan mijn knie nog een paar jaar kan uitstellen. Maurice je bent een TOPPER!
Christie Dreezen-Dassen
Christie Dreezen-Dassen
2022-02-15
Ik heb de coaching van Maurice als zeer prettig en professioneel ervaren. Goede tips waar je echt iets aan hebt. Kritisch als het nodig is. De app waarmee hij werkt is een heel handig hulpmiddel om je blijvend te helpen de juiste keuzes te maken en daardoor ook de juiste voeding te nemen.
Nieke Frenken
Nieke Frenken
2022-02-08
Mijn ervaring met Life Quality is erg goed. De begeleiding van Maurice is heel fijn en mede daardoor heb ik mijn doel behaald. De recepten in de app zijn heel afwisselend en erg lekker. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar door de combinatie van de lekkere gerechten en hulp van Maurice is het afvaltraject ontzettend meegevallen. Ik heb nu meer inzicht in voeding en leef gezonder!

Video Review

Contact Formulier

Aanvraag succesvol

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.