Over Life Quality

Maurice Ronda Lifestyle Coach

Gecombineerde methode
van Life Quality

Werken aan je doelstelling is veel meer dan alleen het bereiken van je doelstelling. De weg ernaartoe is minstens zo belangrijk. De personal trainer van Life Quality begeleid je graag met behulp van personal training. 

Tevens staat onze leefstijlcoach voor je klaar en zal door middel van leefstijlcoaching stap voor stap op jouw tempo naar je persoonlijk doel worden toegewerkt. Wij stellen samen met jou een op maat gemaakt traject samen waar verschillende combinaties van begeleiding mogelijk is.

Hierbij wordt o.a. het doorzettingsvermogen, de voeding, het beweegpatroon en de balans tussen spanning/ontspanning bijgestuurd. 

Onze personal trainer heeft in zijn verleden topsport gedaan en weet wat nodig is om doelen te bereiken. Life Quality bestaat sinds 2015 en heeft reeds honderden mensen mogen helpen met hun persoonlijke weg richting een gelukkiger, gezonder en kwalitatiever leven. Hierdoor kan de trainer de personal training, duo-training of groepstraining op jouw niveau afstemmen.

Leer mij persoonlijk kennen

Door op de pijl hieronder te klikken, kan je een vrijblijvend intakegesprek aanvragen waarin we samen gaan bepalen wat ik voor je kan betekenen. Als je jouw gegevens achterlaat, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

Mijn specialisme

Waar andere coaches de focus leggen op alleen training, crash diëten of fabels verkopen, is het ons doel om resultaat te boeken zonder onzin. Daarbij ligt de nadruk op zo fit en gelukkig mogelijk in het leven staan zonder jezelf van alles te ontzien.

Door middel van jarenlange ervaring weet onze leefstijlcoach en personal trainer wat wel en wat niet te doen om jouw persoonlijke doelstelling te bereiken én te behouden. Het gaat niet om de beste te zijn, maar om je best doen en steeds een beetje beter te worden. Leg niet alleen de focus op het resultaat, maar geniet daarbij ook van de weg naar je doelstelling toe.

Aanbod training
Aanbod voedingsadvies

Opleidingen

Contact Formulier

Aanvraag succesvol

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.