Hoe het werkt

Maatwerk coaching

Het is al honderden mensen gelukt om hun lichaam te veranderen en lekkerder in hun vel te zitten. Life Quality coacht op drie pijlers om het gewenste doel te bereiken: voeding, beweging en mindset. Veel mensen kijken alleen op korte termijn. Het is niet voor niks dat 90% ZELFSTANDIG hun doel niet bereikt en dat 80% van degene die het wel bereikt, uiteindelijk terugvalt. 

Daarom wordt bij Life Quality op korte én op lange termijn gedacht. Een persoonlijk plan op maat biedt hierbij de uitkomst. Werken aan mentale aspecten, fysieke aspecten en aan verandering van ritme en regelmaat zijn hierbij essentieel. Stap voor stap wordt het gedrag aangepast. Want alleen met gedragsverandering kan ook jouw lichaam veranderen!

vraag een vrijblijvend gesprek aan

Maak vandaag al de start met je nieuwe leefstijl. Klik hieronder op de link voor je aan te melden voor een gratis intakegesprek. Of klik rechtsonder in beeld op de telefoonbutton om meteen via whatsapp een afspraak te maken.

Intakegesprek

Een advies op maat is bij Life Quality erg belangrijk en daarom is een 1-op-1 gesprek de eerste stap waar geluisterd wordt naar de wensen en behoeften. We brengen in kaart wat je doelstelling is en schetsen aan de hand van jouw verhaal een totaalbeeld. Daarnaast wordt er een beginmeting gedaan die wordt vergeleken met jouw doelstelling en de normwaarden.

Persoonlijk plan op maat

Dankzij de gediplomeerde achtergrond en ervaring van de coach en trainer kunnen we samen een goed plan opstellen dat bij jou past om het doel in zo’n kort mogelijke tijd te bereiken. In het samenstellen van een traject wordt dan ook zo veel mogelijk rekening gehouden met de kwaliteiten, maar ook de belemmeringen van de klant. Hierbij kun je denken aan leeftijd, gewicht, werk, gezinssituatie, gewoontes en sociale omgeving.

Persoonlijk traject

Er zijn verschillende trajecten mogelijk om te werken naar jouw persoonlijk doel. Het traject is afhankelijk van verschillende factoren en wordt tijdens de intake samen met de klant op maat samengesteld. Life Quality focust op voeding, beweging en coaching. Tijdens het traject wordt gelet op het niveau en de mogelijkheden van de klant.

Evaluatie

Gedurende het traject word je tussendoor geëvalueerd op gedrag, leefstijl en voortgang. Dit gebeurt aan de hand van 1-op-1 coaching en workshops die op jou als persoon zijn afgestemd en nodig zijn om jouw persoonlijk doel te bereiken. Tevens wordt er wekelijks gemeten om je voortgang nauwlettend in de gaten te houden en waar nodig het plan aan te passen.

Eindgesprek

Aan het eind van de eerste fase naar gedragsverandering vindt er een afrondingsgesprek plaats. Hier wordt teruggekeken naar het doorlopen traject. Het is dan de vraag of het samen vooraf opgestelde doel is behaald. Daarnaast is het belangrijk om te bespreken op welke manier het gedrag of traject wordt voortgezet voor behoud van resultaat op de lange termijn.

Nazorg

Na het eindgesprek van de eerste fase, zal samen met de klant worden bepaald wat nodig is om terugval te voorkomen. Wij zeggen dan ook: “Op korte termijn is resultaat belangrijk en op lange termijn blijvend succes”. Velen vallen na voorgaande pogingen bij andere coaches of trainers terug in oude patronen. Mentaal voelen ze zich minder goed, vetpercentage schiet omhoog en zijn dan snel terug bij af. Het belangrijkste bij Life Quality is een blijvende leefstijlverandering dus daarvoor ben je hier aan het goede adres!

Vergoeding via gezondheidszorg

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.

Contact Formulier

Aanvraag succesvol

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.