Aanbod

Life Quality - oefeningen bal

Lifestyle coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van een van onze coachingsprogramma’s. Life Quality weet uit ervaring wat nodig is om balans te vinden. We coachen op het gebied van stress, slaap, ontspanning, inspanning en gedrag.  

Bij lifestyle coaching staat veranderen van leefstijl en gedrag centraal. Tijdens de consult gaan we op zoek naar het probleem achter het probleem. Gaandeweg de gesprekken wordt toegewerkt naar de oplossing achter de oplossing afgestemd op jouw persoonlijke situatie.

Het resultaat is een gezonde en gebalanceerde leefstijl voor langere termijn vol handvatten om het vooraf gestelde doel te bereiken en te behouden.

vraag nu je gratis intakegesprek aan

Maak vandaag al de start met je nieuwe leefstijl. Klik hieronder op de link voor je aan te melden voor een gratis intakegesprek. Of klik rechtsonder in beeld op de telefoon button om meteen via whatsapp een afspraak te maken.

Personal training

Life Quality zorgt voor een enthousiaste aanpak. Door middel van training zal de kwaliteit van leven worden bevorderd en zal je fitter door het leven kunnen gaan. Tevens is het een goed middel die kan worden ingezet om af te vallen of je spiermassa te verhogen.

Life Quality maakt de klant bewust van wat hij of zij traint en hoe moet worden getraind om het doel sneller te bereiken. Aspecten zoals houding, techniek, intensiteit en herstel worden op een juiste manier afgestemd op de klant om tot resultaat te komen.

Training volgen kan alleen, met z’n 2e of in groepsverband. Het is mogelijk om op verschillende plekken training te volgen. Dit kan tot 2 personen in Obbicht en tot 8 personen in Buchten. Dit allemaal onder begeleiding van een Personal Trainer Sittard-Geleen.

Voedingsadvies

Het is heel belangrijk dat men de juiste voeding nuttigt. Vaak krijgen we niet alle essentiële voedingsstoffen binnen. Deze stoffen zorgen ervoor dat ons energielevel op peil blijft, je lichaam herstelt na training en bijdraagt aan je beste shape.

Daarom is een van onze speerpunten het verbeteren van je huidig voedingspatroon. We kunnen met kleine aanpassingen al ervoor zorgen dat je energieker opstaat, meer werk gedaan krijgt en stap voor stap lekkerder in je vel gaat zitten.

Na een voedingsanamnese gaat Life Quality je alle handvatten aanreiken die nodig zijn om het door jou bepaalde doel te bereiken. Elk voedingsadvies wordt volledig op maat en in samenspraak samengesteld.

gecombineerde methode

Training onder begeleiding van een personal trainer Sittard-Geleen gecombineerd met voedingsadvies.

Of je nu je wilt afvallen, aankomen, meer spiermassa wilt of recent bent bevallen, wij kunnen je helpen. Je staat er niet alleen voor. Laat Life Quality jouw stok achter de deur zijn en begin vandaag met verandering!

Aanbod training
Aanbod voedingsadvies

Contact Formulier

Aanvraag succesvol

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.