Wilma Crombaghs
Wilma Crombaghs
2023-05-02
Ik kom al meerdere jaren bij Maurice voor PT. Vol met energie en enthousiasme weet hij het maximale uit me te halen. Moe maar voldaan ga ik weer naar huis.
Colette Driessen
Colette Driessen
2023-05-02
Maurice is een zeer betrokken instructeur. Hij vraagt altijd of je vragen of advies nodig hebt. Ik doe mee aan de 10 weken challenge en ik vind het elke week leuk en verrassend om weer te gaan. Bij goed weer sporten we buiten wat voor mij echt een meerwaarde is. Nooit gedacht dat ik dit met plezier zou gaan doen.
nicole bisscheroux
nicole bisscheroux
2023-04-27
Na vele jaren op sportief vlak bezig te zijn geweest, vorig jaar bij Maurice gestart met de buitentraining: een gouden greep! Ik waardeer de enorme betrokkenheid en motiverende woorden van Maurice. Tel daarbij op de creatieve trainingsplekken buiten in de prachtige natuur en succes verzekerd👌. Dankjewel!
Marleen Paulussen
Marleen Paulussen
2023-04-26
Half januari heb ik contact gezocht met Maurice. Mijn gewicht was te hoog, maar ik kwam er maar niet toe om iets aan sport te gaan doen. Diverse uitvluchten: een heel druk leven, geen tijd, allerlei verplichtingen, jarenlang niet gesport, maar vooral: als gevolg van een operatie een blijvende beperking in mijn linkervoet. Daar was ik eigenlijk nog het meeste bezorgd over: zou dat wel goed gaan als ik weer ging sporten? Maurice had en heeft hier alle begrip voor, past oefeningen speciaal voor mij aan als dat nodig is. Hij houdt me ook heel goed in de gaten. Dank je wel hiervoor, Maurice! Ik ben met het 10 weken afslankprogramma begonnen. Het ging niet zo snel als ik gehoopt had, maar ik ben inmiddels tóch al een aantal kilo's kwijt. En mijn conditie is een heel stuk beter! Sporten is nu, wat ik nooit gedacht had, een "vaste activiteit" geworden. En ik vind het ook nog leuk!! Nooit gedacht! Dat komt in de eerste plaats door Maurice en zijn persoonlijke begeleiding, hij weet je echt uit te dagen en bedenkt steeds nieuwe oefeningen om te doen. Hij is enthousiast en motiverend, maar ook eerlijk en kritisch. En vooral heel aardig! Kortom: een aanrader voor iedereen!!
Miriam Janssen
Miriam Janssen
2023-04-22
Pas gestart met dit traject, nog een lange weg te gaan. Maar ik heb er heel veel zin in. Begeleiding van Maurice is super! Training nu nog zwaar, kijk ernaar uit hoe het steeds beter zal gaan. Ook de app is heel erg fijn en handig! Dus blijf niet denken dat je het wel alleen kan want dan komt er vaak niks van. Ik ben blij dat ik deze stap voor mezelf gezet heb.
Joyce van Wegberg
Joyce van Wegberg
2023-04-22
Top! Begin dit jaar voelde ik aan alles in mijn lijf dat ik iets moest veranderen aan mijn leefgewoonten, en daar kwam "toevallig" een oproep van life quality langs op Facebook. Maurice nam na het zien van mijn vraag meteen contact op, we maakten een afspraak en de reis begon. Door de gesprekken met Maurice ben ik gaandeweg erachter gekomen hoe ik mijn gewoonten kan veranderen en met kleine aanpassingen al meer energie kan ervaren. Maurice begeleid dit met een open houding, veel geduld en gaat flexibel/creatief om met hetgeen ik als klant nodig heb. Samen de minimars van 10km lopen heeft zelfs mijn pubers van de bank af gekregen. Ik beveel Life Quality zeer zeker aan voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken en zich weer fit wil voelen. Nog steeds ervaar ik dit als een investering in mezelf!!
Marina M
Marina M
2023-04-21
Een betrokken en enthousiaste personal trainer die ervoor zorgt dat je je persoonlijke doelen haalt.
Angel Verkerk
Angel Verkerk
2023-04-21
Maurice is een hele fijne en gedreven coach. Die graag zijn kennis deelt om jouw te helpen bij het behalen van jou doelen. Middels de sessies en de enorm fijne app is hij de stok achter de deur die je uitdaagt, kritisch is, maar je ook aanmoedigt, motiveert en boven al eerlijk is. Alle handvaten en kennis die hij met je deelt kun je zelf gemakkelijk volgen en toepassen, waardoor je hier je leven lang plezier van hebt.
Nicoletta Simbula
Nicoletta Simbula
2023-04-20
Het is altijd super gezellig bij Maurice en hij levert maatwerk. Hij is een echte professional met inlevingsvermogen en goede humor. Ik vond het trainen super fijn en merkte na 3 weken al resultaat. Het concept werkt goed en maakt je fysiek en mentaal sterker. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Fit na jouw 50ste

Word gezond ouder!

Is dit programma iets voor mij?

Vraag een gratis proeftraining aan

Vind plezier in bewegen

Wat gaan we absoluut niet doen

Plan een gratis intakegesprek in

Sterk je spieren aan en krijg meer energie om leuke dingen te doen

Wat houdt dit programma in?

LET OP! Nog 4 van de 10 plekken beschikbaar

Contact Formulier

Aanvraag succesvol

Bedankt voor uw aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Contact Formulier